Sanic foraje

Servicii.

geo

Foraje geotermale
pompă de căldură

Compania noastră, împreună cu partenerii săi, oferă soluții complete pentru realizarea acestor sisteme avansate de încălzire/răcire a clădirilor, având capacitatea executării găurilor pentru introducerea țevilor de circuit, la diferite adâncimi, în funcție de particularitățile proiectului.

În relația directă cu pământul, circuitul geotermal are funcția de schimbător de căldură. Pentru aceasta, se folosește o țeavă de polietilenă de înaltă densitate cu o garanție minimă de 50 ani, și o durată de viață estimată la 100 de ani, îngropată în pământ și prin care circulă fluidul. Circuitul odată instalat nu necesită întreținere și are doar rolul de a realiza schimbul de căldură cu pământul. Acesta neavând nici o altă influență asupra mediului înconjurător.

Piloți

Micropiloți forați

Micropiloții reprezintă elemente structurale care preiau încărcările unei construcții, acestea fiind transmise mai apoi terenului. Proiectarea micropilotilor se face în funcție de natură încărcărilor, corelate cu nivelul de stabilitate al terenului. O rețea de micropiloti poate formă o rețea care să asigure stabilitatea terenului, chiar dacă acesta prezintă dificultăți în ceea ce privește rezistență.

Micropiloții forați reprezintă de fapt o armare a terenului pe care urmează să fie construite anumite clădiri.
Faptul că sunt elemente portante asigură nivelul de siguranță dorit și ajută în ceea ce privește menținerea stabilității terenului și implicit a clădirii, în parametri optimi

Sanic Foraje

Sanic Foraje este o companie ce se ocupa cu executarea forajelor pentru apa potabila, forajelor geotermice si a multor altor tipuri de foraje.